VENTILACIÓ

De la ventilació en depèn l’aire que respirem. Hi pot haver alguna cosa més important? El benestar, la seguretat i la salut es veuen afectats per una bona o una mala ventilació.

Ens ocupem de: ventilacions industrials i domèstiques, extracció de gasos, aportacions per climatització i confort, ventilació d’aparcaments, campanes, extractors decoratius, individuals o centralitzats.

Pregunti’ns.

Alguns dels serveis més demanats:

  • projectes de ventilació per pàrquings
  • extracció/aportació de aire per oficines
  • reparació de caixes de extracció
  • muntatge de campanes extractores de cuina
  • sistemes de ventilació segons CTE
  • muntatge de recuperadors de calor

DEMANA EL TEU

PRESSUPOST

Tots els camps amb * son obligatoris.

No podem oblidar que el pressupost és un pilar important de qualsevol projecte, per això l’animem a demanar el seu pressupost. Perquè desprès d’una bona idea ha de venir un bon pressupost. A instal·lacions Patiño oferim preus competitius i amb la màxima transparència i serietat.

Instal·lacions Patiño oferim un contracte de manteniment.

Deixant de banda les instal·lacions amb manteniment obligatori, moltes instal·lacions que vostè utilitza habitualment necessitarien un manteniment periòdic per obtenir un òptim rendiment i allargar la vida de la instal·lació al màxim.

Davant del dubte de la necessitat d’aquest servei, pregunti’ns. S’estalviarà diners.

Demani’ns el seu pressupost sense cap compromís i si necessitem alguna informació addicional, nosaltres mateixos ens posarem en contacte amb vostè.