PLAQUES FOTOVOLTAIQUES

El Sol és l’origen de la vida i de totes les energies que existeixen a la Terra. Durant milions d’anys el Sol ha estat enviant calor i energia a l’Univers. Se sap que cada minut el Sol emet 36 x 1025 joules d’energia. Aproximadament 1.000 W/m² arriben a la superfície terrestre, però rebem 4.000 vegades més energia de la que utilitzem.  L’energia solar fotovoltaica és una de les tecnologies que ens permeten utilitzar l’energia que rebem del Sol.

Diferents serveis que oferim:

– Pressupostos i projectes instal·lacions fotovoltaiques.

– Reparacions diverses

– Manteniment

– Serveis per a empreses i administració

– Projectes segons les necessitats d’instal·lacions solars

Consulti’ns sense compromís.

DEMANA EL TEU

PRESSUPOST

Tots els camps amb * son obligatoris.

No podem oblidar que el pressupost és un pilar important de qualsevol projecte, per això l’animem a demanar el seu pressupost. Perquè desprès d’una bona idea ha de venir un bon pressupost. A instal·lacions Patiño oferim preus competitius i amb la màxima transparència i serietat.

Instal·lacions Patiño oferim un contracte de manteniment.

Deixant de banda les instal·lacions amb manteniment obligatori, moltes instal·lacions que vostè utilitza habitualment necessitarien un manteniment periòdic per obtenir un òptim rendiment i allargar la vida de la instal·lació al màxim.

Davant del dubte de la necessitat d’aquest servei, pregunti’ns. S’estalviarà diners.

Demani’ns el seu pressupost sense cap compromís i si necessitem alguna informació addicional, nosaltres mateixos ens posarem en contacte amb vostè.