FENIE ENERGIA

Fenie Energia és la companyia elèctrica que hem creat els instal·ladors per donar un servei de qualitat als nostres clients. El nostre objectiu com a companyia no és guanyar diners, sinó fer que els nostres clients estiguin segurs de que estan pagant el que es just per la energia que consumeixen.
Això es tradueix en:

  • Un mínim preu per kilowatt sense descomptes ni promocions, el preu que establim es fixe durant els 12 mesos que dura el contracte fins a la renovació, després s’actualitza el preu per el pròxim període de 12 mesos i així successivament.
  • La factura és clara i senzilla perquè els nostres clients la puguin entendre perfectament.
  • No introduïm permanències en els nostres contractes, al contrari que altres companyies, vostè es podrà donar de baixa del nostre servei sense cap problema ni cost en qualsevol moment, fins i tot, l’endemà mateix de contractar amb nosaltres.
  • Tindrà la possibilitat de contractar un servei de manteniment per la seva instal·lació, però en cap cas, en tindrà la obligació per contractar els nostres productes.
  • Rebrà l’assessorament de un instal·lador autoritzat per aconsellar-lo/a en qualsevol tema que necessiti, reduccions de potència, discriminació horària o necessitats que tingui a les seves instal·lacions.

DEMANA EL TEU

PRESSUPOST

Tots els camps amb * son obligatoris.

No podem oblidar que el pressupost és un pilar important de qualsevol projecte, per això l’animem a demanar el seu pressupost. Perquè desprès d’una bona idea ha de venir un bon pressupost. A instal·lacions Patiño oferim preus competitius i amb la màxima transparència i serietat.

Instal·lacions Patiño oferim un contracte de manteniment.

Deixant de banda les instal·lacions amb manteniment obligatori, moltes instal·lacions que vostè utilitza habitualment necessitarien un manteniment periòdic per obtenir un òptim rendiment i allargar la vida de la instal·lació al màxim.

Davant del dubte de la necessitat d’aquest servei, pregunti’ns. S’estalviarà diners.

Demani’ns el seu pressupost sense cap compromís i si necessitem alguna informació addicional, nosaltres mateixos ens posarem en contacte amb vostè.