DOMÒTICA

La domòtica s’ha inventat per augmentar la qualitat de vida. Casa teva pot ser més agradable i eficient. Per aquelles persones amb mobilitat reduïda pot representar una gran millora del dia a dia.

Fem instal·lacions de cases intel·ligents, centralització de persianes, aprofitament de la llum solar, encesa de llums automàtiques, alarmes de gas, aigua, fum…

Alguns dels serveis més demanats:

  • Projectes domèstics de domòtica
  • reparacions d’instal·lacions- centralització de persianes
  • connexió de sistemes antifoc, antigas a alarma
  • sistema d’aprofitament de la llum solar
  • simulacions de presència

DEMANA EL TEU

PRESSUPOST

Tots els camps amb * son obligatoris.

No podem oblidar que el pressupost és un pilar important de qualsevol projecte, per això l’animem a demanar el seu pressupost. Perquè desprès d’una bona idea ha de venir un bon pressupost. A instal·lacions Patiño oferim preus competitius i amb la màxima transparència i serietat.

Instal·lacions Patiño oferim un contracte de manteniment.

Deixant de banda les instal·lacions amb manteniment obligatori, moltes instal·lacions que vostè utilitza habitualment necessitarien un manteniment periòdic per obtenir un òptim rendiment i allargar la vida de la instal·lació al màxim.

Davant del dubte de la necessitat d’aquest servei, pregunti’ns. S’estalviarà diners.

Demani’ns el seu pressupost sense cap compromís i si necessitem alguna informació addicional, nosaltres mateixos ens posarem en contacte amb vostè.